Oglasi

понедељак, 29. јун 2015.

Pokušaj pljačke glasača

Televizija "Hepi" je tokom sinoćnog prenosa finala rijalitija upozoravala gledaoce da za svoje favorite ne glasaju putem PayPala.


Foto: Telegraf




Tokom sinoćnog prenosa završetka “Parova”, na televiziji “Hepi” je sve vreme išlo upozorenje u kojem se gledaocima skreće pažnja da ne glasaju preko PayPal naloga!

Naravno, logično pitanje je ko je pokušao da prevari gledaoce, a sa “Hepija” kažu da su o svemu obavestili nadležne organe.

– Posle poziva gledalaca koji su otkrili da su ih pojedini lažni internet portali obmanjivali o načinu glasanja za njihove favorite, učesnike serijala “Parovi”, “Hepi” televizija je upozorila gledaoce da za svoje favorite ne glasaju putem PayPala, jer time, ne znajući, postaju žrtve organizovane prevare lažnih portala. Do ovog saznanja došli smo posle poziva gledalaca “Hepi” televizije koji su se požalili da su u kontaktu sa pojedinim portalima, ne znajući da su lažni, dobili informaciju da glasanjem putem PayPala pomažu svojim favoritima. “Hepi” televizija će zatražiti od nadležnih da ispitaju ovu prevaru i počnioce kazne u skladu sa zakonom – navodi se u saopštenju TV “Hepi”.

Zbog svega toga, gledaoci su sinoć stalno obaveštavani da je glasanje moguće jedino putem SMS poruka…


Sve najnovije vesti na sajtu Hotel Maldivi

Нема коментара: