Oglasi

четвртак, 4. јун 2015.

Nataša Šavija sklapala smederevac

Pre sedam ujutru, Nataša Šavija došla je u fabriku „Milan Blagojević“, u Smederevu, gde je želela da se oproba kao radnik. Mnogi su prokomentarisali da i u radničkom kombinezonu, cokulama, obaveznim naočarima i rukavicama izgleda seksi, ali ovoj učesnici „Parova“, to nije bio prioritet. Bar ne ovog puta.


Ko kaže da je neradnica?


 - Znam da je teško u proizvodnji i želela sam da krenem od najtežeg posla – kaže Nataša Šavija. – Želim da pokažem da nisam ja samo za izlaske, kafiće, solarijum i bogate momke, već da mogu da radim i nisam neradnica.
Ubrzo je već počela da posustaje.
- Jako je teško, pretoplo je – govorila je dok je vukla limove iz emajlirnice pogona smederevske fabrike. – U prethodnom pogonu, preseraju, rekli su da je najteže, ali ovde je još teže.
Oko nje, u fabrici bile su mahom žene.
- Nikad ne bih rekla da ovako težak posao rade žene – čudila se Nataša Šavija. – Gde su muškarci?
Direktor proizvodnje Mileta Đuričanin objavšnjavao joj je svaki posao do detalja, prenego što će početi da radi i Nataša je vrlo brzo shvatila kompeltnu tehnologiju proizvodnje. Ali...
- Montaža nije teška, ali me mnogo bole leđa – žalila se Nataša. – Ređam ovu opeku, pa moram da šrafim. Sve je na traci i ne sme da se zabušava. Oni brzo rade, ja ne mogu da ih stignem.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi

Нема коментара: