Oglasi

среда, 24. јун 2015.

Saška Karan glumila u Žikinoj dinastiji

Ta uloga pomogla je mami da se proslavi. Tad je imala 16 godina. Srećna je što je imala priliku da se nađe u „Žikinoj dinastiji“, kaže pevačicina ćerka Milja.






Pevačica Saška Karan među prvima je na estradi koja se skinula pred milionima ljudi.
Ona je gole grudi pokazala još 1983. godine u filmu „Idi mi, dođi mi“, petom nastavku „Žikine dinastije“. Učesnica „Parova“, koja se pre nego što je propevala bavila manekenstvom, pojavljuje se u jednom kadru, ali je i tih nekoliko sekundi bilo dovoljno da pokaže bela nedra i ostane zapažena.

Naime, u sceni kad Žika Pavlović i Milan Todorović zavire u bekstejdž modne revije gde sve vrvi od golišavih manekenki, Saška traži od njih da joj pomognu da veže bikini. Umesto da joj učvrsti bretele, Žika joj namerno odvezuje gornji deo kupaćeg kostima, te on pada i ona ostaje u toplesu. Saška grudi brzo prekriva rukama i s blagim osmehom na licu im zahvaljuje i nastavlja svojim putem.

Pozvali smo pevačicinu ćerku Milju, koja kaže da je veoma ponosna na majku:
- Gluma je mamina velika ljubav i znam da je mnogo srećna što je imala priliku da se nađe u „Žikinoj dinastiji“. Tad je imala 16 godina i ta uloga joj je sigurno pomogla da se proslavi - kaže Milja i dodaje:
- Nikad me nije bilo sramota što su joj se grudi videle u filmu, porodica i prijatelji to podržavaju, a moj tata je često tera da se provokativnije oblači - završava Milja.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi

Нема коментара: