Oglasi

понедељак, 1. јун 2015.

Poništeno glasanje u Parovima

Ukućani i gledaoci su sinoć bili šokirani kada su videli ko je dobio najviše glasova za ostanak u rijalitiju.

 Prinskrin: TV Hepi


Rezultati glasanja u rijalitiju “Parovi” šokirali su i ukućane i gledaoce. Zmajica Abela zauzela je prvo mesto sinoć, pa je sa više od 60 odsto glasova, iza sebe ostavila čak i Zmaja od Šipova.

Glasanje je proglašeno neregularnim, nakon što je voditeljka pročitala pismo u kome su se nalazili detalji o neregularnosti. Naime, produkciji je dostavio provajder podatak da je sa jednog broja telefona stiglo čak 99,8 posto glasova za Abelu.

Drugo mesto, odmah posle Abele, zauzeo je Zmaj sa 15,2, dok su se odmah iza njega našli Aleksandar sa 5,7, Šavija sa 5,5 i Filip sa 3,7 posto glasova, a u drugom delu tabele bili su Igor, Jovan, Velimir, Mimi i Maja.

Na kraju odlučeno je da glasanje bude poništeno, kao i da niko ne bude izbačen.

– Ubuduće će gledaoci moći da pošalju samo do 20 poruka. To su pravila kako bismo izbegli bilo kakve nepravilnosti. Želimo da radimo transparentno i fer. Preuzeli smo modele glasanja od drugih rijaliti formi, ali, vidimo da nije potpuno u redu. Nama je cilj da sve bude u skladu sa zakonom i moralnim načelima – rekla je voditeljka Bojana Ristivojević.

Veče je osim neregularnih glasova, obeležila i svađa između Gastoza i Ružice. Kako bi odbranila Macu Diskreciju, Veljkovićeva je napala Nenada, ali je pri vređanju spominjala i njegovu majku, pa je završila u izolaciji.

– Neka se je*u Filip i Nenad, a ja idem u izolaciju – besno je rekla Ružica, koja se inače i sa Filipom posvađala sinoć.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Uživo

Нема коментара: