Oglasi

петак, 26. јун 2015.

Nadimci učesnika Parova

Treću sezonu rijalitija "Parovi" obeležili su seks, skandali, svađe.




alt

Najzanimljiviji nadimci rađali su se upravo posle incidenata, a mi vam predstavljamo one koji su "zaživeli".Nenad Marinković Gastoz je, vođen promiskuitetnim životom, kakav je Maca Diskrecija pokazala pred kamerama televizije Hepi, starleti dao nadimak - Maca Sekrecija.U čestim svađama koje su vodile, pevačica Saška Karan je od strane "koleginice" Ružice Veljković nazvana "brkata somina", ali ni Karanova nije ostala dužna bivšoj modelsici, te ju je okarakterisala kao - veliko čelo.

Maca je neretko "pipkala" Gastozove gaće i ono što je u njima, zbog čega ga je poredila sa - smokijem. S obzirom na to da je novosadska pevačica Nataša Šavija i sama priznala da je često u dodiru sa muškim polnim organom, ukućanke su je prozvale - Nataša savija.Saška Karan nije ostala dužna ni režiserki Jeleni Golubović, te ju je zbog dugačkog jezika nazvala - baba sera.Vita Tarot je, još na početku rijalitija, mnoge ukućane zbog brade podsetio na jarca, te ga danas tako oslove kada žele da ga uvrede.Jedina koja je sama sebi, sa ponosom, udenula nadimak je tamnoputa Ejmi Aminata, sa simboličnim nadimkom - čokolada.

Bilo kako bilo, 28. juna će se smoki, ružnica,baba sera, sekrecija, jarac i veliko čelo sresti u studiju, u kom će se okupiti svi učesnici treće sezone "Parova", kako bi proglasili pobednika.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Uživo

Нема коментара: