Oglasi

недеља, 7. јун 2015.

Kristijan Golubović želi da uđe u rijaliti Parovi

Jedini preživeli akter kultnog filma „Vidimo se u čitulji“, Aleksandar Kristijan Golubović tražio je od organizatora rijalitija „Parovi“ da ga ubace u vilu. Iako je obećao da će sve učesnike „postaviti na svoje mesto“, produkcija je odlučila da ga ne pusti zbog prošlosti koju ima iza sebe, ali i kazni koje još nije odležao.



Mislio je da  će produkcija  biti oduševljena, ali,  na njegovu veliku žalost,  neke greške se ne  praštaju: Kristijan  Golubovi


Njemu očigledno nije dosta zatvorenog prostora, jer je četiri i po godine proveo u zatvoru, pa bi mu očigledno rijaliti došao kao melem na ranu.
- S obzirom na to da je Kristijan bio čest gost „Hepija“, kada je video učesnike „Parova“ i shvatio da u međuvremenu nije dobio poziv tražio je od prijatelja da pozovu čelnike televizije i da ih pita zašto njega nisu zvali. Tražio je da producentima ponudi njegov ulazak u vilu. Većinu takmičara nazvao je šabanima koje treba postaviti na svoje mesto - kaže naš izvor.

- Iako su čelnici televizije bili svesni da bi njegov ulazak još više digao gledanost rijalitija, jer bi mnoge ženske učesnice pohrlile u njegov zagrljaj, dok bi ga se muškarci plašili, nisu želeli ni da ga pozovu. Glavni razlog je njegova prošlost, stalne tuče i neobuzdanost u svakom smislu te reči. Da je ušao, niko ne bi mogao da kontroliše situaciju i ko zna šta bi se sve događalo pred kamerama, jer Kristijan ne ume da se ponaša - ističe izvor.

Pored Kristijana, čiji ulazak bi bio prava poslastica za ljubitelje ovog programa, produkciji se nudila i pevačica Nataša Maza, kao i kraljica silikona Tijana Đuričić, koja bi bila oštra konkurencija Mimi Oro. Da su čelnici televizije prihvatili ponudu bivšeg menadžera Tanje Savić Baneta Đokića gledaoci bi imali priliku da čuju mnogo prljavog veša sa estrade.
Iako je obećao da će o svima pričati bez cenzure, producenti su ga odbili. Kako saznajemo, veliki broj pevača iz Crne Gore i manekenki koje su igrale u spotovima poznatih muzičara su zvali ljude sa „Hepija“ kako bi ih stavili na spisak takmičara. Među takvima se našao i bivši učesnik „Velikog brata“, Radiša Miljković poznatiji kao Radašin, ali i učesnik istog rijalitija Manuel Stojanović, koji je tada bio poznat mahom po glupostima koje je igovarao. On bi sigurno pomrsio konce Zmaju od Šipova.

Golubović je zbog rođenja ćerke za šest meseci odložio izdržavanje kazne, koju je dobio u februaru ove godine. On je sudu dostavio krštenicu deteta i sva potrebna dokumenta kojima dokazuje da je otac. Sud je uvažio i odložio mu robiju za novembar ove godine. Podsećanja radi, Kristijan je drugom presudom osuđen na osam godina zatvora zbog šverca heroina. Pošto je jedan deo proveo u pritvoru ostalo mu je još da robija oko četiri godine.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Uživo

Нема коментара: