Oglasi

петак, 12. јун 2015.

Seks Matore i Ružice u Parovima

Dohvatile se Veljkovićeva i Tomićeva napile su se na jednoj zabavi, posle čega su se zatvorile u kupatilo i vodile ljubav.



  Negira da voli žene... Matora


Ružica Veljković nije imala seks samo sa Filipom Đukićem u „Parovima“, već je to uradila i s najboljom drugaricom Jovanom Tomić Matorom. Njihova lezbo-akcija dogodila se pre nego što se Ružica smuvala s manekenom, saznaje Kurir.

Kako tvrdi naš izvor, njih dve su se dohvatile u tuš-kabini posle jedne žurke na kojoj su se obe napile. Pošto tamo nema kamera, mislile su da su sigurne i da se za njihov seks neće saznati, ali pošto su bile ozvučene, sve se čulo. Međutim, taj snimak nikad nije objavljen, dok je zvučni zapis Macinog i Gastozovog seksa pušten u etar.
- Matora i Ružica su ispred kabine okačile bubice o kvaku, nakon čega su imale seks - tvrdi naš izvor.

Inače, Ružica je već imala lezbo iskustvo s Tijanom Ajfon, dok Matora  negira da je naklonjena istom polu. Pozvali smo Aleksandra Veljkovića, Ružičinog oca, kog lezbo-seks njegove ćerke i Matore nije iznenadio:
- Ružica odlično zna šta radi. Tamo su okolnosti drugačije. Nemam ništa protiv da se radi sve ono što je u granicama normale. Moja ćerka kao i ostali takmičari narodu su pružili šou, a u nekim trenucima je i njima potrebno da se opuste i probaju ono što im se čini zanimljivo.

S druge strane, Ana Tomić, Matorina majka, nije bila raspoložena da priča.
- Neka sve ide kako ide. Gledam ćerku, ali meni je najbolje kad ništa ne znam i ne komentarišem. Hvala vama što ste pozvali - poručila je Tomićeva.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi 2015

Нема коментара: