Oglasi

субота, 20. јун 2015.

Ružica u krevetu sa pevačem Vladom Grujićem

Jedna od najatraktivnijih ukućanki rijalitija „Parovi“ Ružica Veljković ima samo 24 godine, a veoma burnu prošlost.




Veljkovićeva imala strasnu vezu sa  pevačem Dejanom Grujićem i molila ga je da je čeka kada izađe iz „Parova”


Za samo tri meseca, koliko je u ovom šou programu, imali smo prilike da čujemo za nekoliko momaka, sa kojima je bila u poslednjih godinu dana, a sada se ta lista proširila. „Alo!“ je došao u posed fotografije koja je napravljena samo dan pred njen ulazak u „Parove“, i to u krevetu sa pevačem Vladom Grujićem.

 - Ružica i on su imali avanturu pred sam ulazak u rijaliti i tada je delovalo kao da se vole i da će mu ona biti verna. Nekoliko sati pred njen karantin, oni su bili kod njega u stanu i slikali se tokom odnosa. Kao što možete da vidite, deluju zaljubljeno i srećno - priča za naš list izvor blizak Ružici i Vladi.

- Ove fotografije su se slučajno našle u mojim rukama, jer je mladi pevač izgubio telefon. Ružica ga nije spominjala i verovala je da mediji neće saznati za njihovu vezu, jer bi to bio ko zna koji bivši momak, pa bi narod pomislio da je promiskuitetna - dodaje naš izvor.

- On je odustao od čekanja i ljubavi čim je video u zagrljaju Igora Iks, a posle i Filipa. Malo mu je bilo ružno kada je video kako javno vodi ljubav u rijalitiju, ali prokomentarisao je samo: „Njen život- njena stvar“ - završava naš izvor.

Inače, Veljkovićeva je u rijalitiju pričala o svojoj vezi sa pevačem Andrijom Markovićem i o tome kako je on tukao i maltretirao. Takođe, čuli smo i njenu potresnu ispovest o gubitku njenog i Akijevog nerođenog deteta. Zaljubljena je bila i u sadašnjeg momka Bojane Rajić, Baneta Đurđevića. Takođe, priznala je i da je, zajedno sa Tijanom Ajfon, imala seks u troje sa Vladom Mandićem. Javno se deklarisala kao biseksualka, a roditelji je podržavaju u svakoj odluci.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Hepi

Нема коментара: