Oglasi

субота, 27. јун 2015.

Maca Diskrecija: Mene je majka ostavila

Ona mene ne voli! Mene je nena odhranila i odškolovala, a majka je radila po svetu, rekla je Senada Nurkić.Senada Nurkić, poznatija Maca Diskrecija, od početka je najveći favorita za pobedu u trećoj sezoni Parova, pa je kako se bliži finale sve češće na udaru ostalih učesnika.

Maca je u nekoliko navrata izjavila da je siroče, što su joj ostali učesnici zamerili budući da ima majku, ali je ona pokušala da im objasni da ne treba da pričaju o njenom životu, kad ne znaju celu priču. Dovelo se u pitanje i da li je njena majka invalid, jer postoje snimci kako hoda, pa je Maca morala da im objašnjava da je njena majka bila u logoru i da ima psihičke probleme, te da zbog toga svakodnevno pije deset tableta.

Gastoz i Tijana Ajfon su joj zamerili i što živi sama, odvojena od majke, na šta je Diskrecija ponovila da ne mogu da pričaju o njenom životu, koji ne poznaju u detalje i da nije tako jednostavno da im sve objasni, dok je gledaocima kraj malih ekrana bilo jasno da ne želi da se otvori do kraja.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi 2015

Нема коментара: